Pieczony orzech

Instrukcja przyrządzania
KROK PO KROKU

Naczynie

kubek Cocaya 200 ml

Składniki

1. Czekolada Cocaya Premium Brown 25 g
2. Syrop Pieczony Orzech 20 ml
3. Mleko 140 ml
4. Bita śmietana
5. Orzechy laskowe pokruszone do ozdoby

Przygotowanie

1. Wlej mleko do dzbanka.
2. Wlej syrop do mleka.
3. Wsyp czekoladę do mleka i zamieszaj aby nasiąkła mlekiem.
4. Spień całość tak, aby powstało ok. 0,5 cm piany.
5. Przelej całość do kubka.
6. Ozdób powierzchnie bitą śmietaną.
7. Posyp bitą śmietanę kruszonymi orzechami laskowymi.

Świeżo mielona kawa

Orzechowa, trwała
crema na espresso

Gładka i błyszcząca
piana mleczna

Temperatura mleka 65-70 st.C