Jak przyrządzić

różne napoje kawowe?

Nasze kreacje

Espresso, cappuccino czy caffe latte to tradycyjne, włoskie kawy.
To również podstawa wiedzy i umiejętności każdego baristy. Espresso jest także bazą do tworzenia różnorodnych kreacji kawowych. Ciekawe menu pozwoli trafić w różne gusta kawoszy nie tylko kawami gorącymi, ale także w upalne dni napojami mrożonymi bazującymi na espresso.



Amaretto con panna

American Cookie Caffe

Jeżynowa Mocha

Aperolove Coffee

Kasztaccino

Mocha pikantna

Truskawkowe Frappe

Truskawkowe Latte

Hawajskie Ice Latte

Kawowa Szarlotka

Waniliowe Ice Caffe

Wiśniowo-midgałowe latte

Mleczna Pistacja

Słoneczna Pomarańcza

Grenadina Fresh

Ice Latte Pikante

Toffee Coffee

Tropi Coffee

Panna Cotta Ice Latte

Latte macchiato z nutą klasycznego ciasta brownie

Caffe latte z aromatem pikantnej dyni

Pikantne Cortado

Coco Milkman

Espresso Tonic

Marocchino

Kawowy Grzaniec

Pina Colada Ice Coffee

Choco Mint Ice Coffee

Kawa cold brew z mlekiem migdałowym

Kawa cold brew sangria

Korzenne latte z miodem i bitą śmietaną

Pomarańczowa mocha con panna

Hollywoodzkie Ice Coffee

Tropikalne Ice Coffee

Piernikowa Mocha

Kawa z imbirowym mlekiem

Kominkowy ogień z miodem

Miętowa Jabłoń

Miętowe Orzeźwienie

Vita Orange z miodem

Zielone Lato

Zimowy Eliksir

Imbirowo-Cytrynowe Otulenie

Aromatyczna Wiśnia

Rabarbar Ice

Zamrożona truskawka

Zielona herbata mrożona z miętą

Zielona herbata mrożona Słońce Azji z limonką

Korzenny Rooibos z mlekiem cynamonowym

Żurawinowo - pomarańczowy poncz

Herbata cytrynowo-ciasteczkowa z gruszką

Korzenny Rooibos z żurawiną i amaretto

Herbaciane jesienne otulenie

Herbaciana zimowa rozgrzewka

Chocolatella

Chocolatella 2010

Biała czekolada z jagodami

Chocojito

Chocorange

Miętowa mrożona czekolada

Pistacjowy poemat

Pomarańczowa mrożona czekolada

Pieczony Orzech