Hollywoodzkie Ice Coffee

Instrukcja przyrządzania
KROK PO KROKU

Naczynie

Szklanka 400 ml

Składniki

1. Espresso doppio 60 ml
2. Mleko 100 ml
3. Kostki lodu 4 szt.
4. Sos słony karmel 20 ml
5. Syrop popcorn 20 ml
6. Bita śmietana
7. Popcorn kilka

Przygotowanie

1. Espresso, mleko, lód, syrop i sos wrzuć do blendera i zblenduj.
2. Ozdób szklankę od środka sosem słony karmel.
3. Przelej zblendowany napój do szklanki.
4. Ozdób napój bita śmietaną.
5. Dodaj kilka popcornów na bita śmietanę.

Świeżo mielona kawa

Orzechowa, trwała
crema na espresso

Gładka i błyszcząca
piana mleczna

Temperatura mleka 65-70 st.C